Vi har fået hvalpe den 19-08-2020

Mor: DK19931/2014 Geluna Von hempel Plein Kahluá
Far: DK12729/2015 Team Teglgård´s Messi

3 Drenge
  • Hill Top Filur F
  • Hill Top Floki BRD
  • Hill Top Freddie BRD

2 Tæver
  • Hill Top Frida BRD
  • Hill Top Flora BRD

Den 31.03.2020

DK05038/2015 Geluna Von Hempel Viking Brila, har født en lille tæve hvalp,
Hill Top Emma, som vi selv beholder.


DK 19931/2014 Geluna Von Hempel Plein Kahlúa & DK 09076/2016 Thorndahl Dogs Impitoyable

er blevet forældre til 4 drenge og 2 piger. Alle er meget ens i størrelse, farven på hvalpene er brindle, der er en pige som er blevet fawn. Vi er meget tilfreds med kuldet.

Alle hvalpe er solgt, vi ønsker alle nye hvalpe ejer tillykke med Deres hvalp, og tak fordi i valgte at købe Jeres hvalp ved Kennel Hill Top:-)

Nyhed!!! Vi har været i avisen.

Horsens Folkeblad

AF: KATHRINE JENSEN ,
Publiceret 21. oktober 2017 kl. 12:00

På Hilltop må dyr være dyr. Susanne Wagner har gjort det sit livs fornemmeste opgave at opdrætte hunde og heste på gården i Klovborg.

Klovborg: Fire franske bulldogs, fem Jack Russel terriere, syv hvalpe, en labrador og syv heste. Der er ikke mangel på firbenede væsener på bakketoppen på Gribstrupvej. 47-årige Susanne Wagner har med sin mand Christian, boet på gården i snart otte år, og det er her, den 48-årige dyreelsker hver dag passer og plejer alle dyrene.

Det her er noget, jeg har drømt om hele livet, siger Susanne Wagner.

Hvilke dyr - på nær hestene - der er indendørs, er lidt forskelligt. Det afhænger af, hvem der lige sniger sig med ud fra hundehuset.


En fod i begge lejre
Et hundehus - der får studielejligheder og ungdomsboliger til at blegne. 117 m2 har Christian bygget - kun til hundene, endda med et toilet. Til mennesker, altså. Susanne Wagner har dog fået tilsneget sig en hjørnekontor-plads. Det er herfra, hun styrer sin nylig opstartet webshop - en idé, der udsprang sig af, at flere hvalpekøbere stod og manglede en startpakke. Så når man køber en hvalp fra Hilltop i Klovborg, får man hele pakken.

Egentlig er Susanne Wagner uddannet sælger, men efter et ressourceforløb grundet kroniske nakkesmerter, der skyldes, at hun som 14-årig faldt af en hest, tog hun springet og blev fuldtids-dyrepasser. Selvom der er tale om en forretning, hvor der både sælges heste, hundehvalpe og tilbehør, så er det i høj grad en livsstil. Det kan godt lade sig gøre at stå med en fod i begge lejre.

- Jeg sælger jo stadig - det er bare en anden proces. Det er det her, jeg kan. Jeg har erfaring fra salg, men et stort kendskab til dyr, slår hun fast.

Faldet som teenager har givet hende livsvarige smerter, der minder om at have et piskesmæld. Hun kunne have valgt at sidde og kigge ud af vinduet, have ondt af sig selv og prøve at overbevise sig selv om, at hun ikke kunne noget. Det lod hun være med.

- Jeg er god til dyr, og jeg elsker det, jeg laver nu. Det her kan jeg, og der er altid noget at lave, men som det er nu, har jeg mulighed for lige at sætte mig hen og hvile.

Flere dage i ugen
De syv hundehvalpe, der knap nok har fået øjne, er lige flyttet ud af soveværelset - indtil da har de sovet ved siden af Susanne Wagner om natten, og hver anden time har hun været oppe og tjekke, at Ida - hvalpemoderen - havde styr på at få de små afkom spist af.

- Den største glæde er, at man hver dag står op til glade væsener. De er aldrig sure, og jeg synes, den nærhed med dyrene er fantastisk.

Selvom man kunne forlades til at tro, at livet med en masse hunde og lækre hvalpe er ren luksus og afslapning, er det langt fra tilfældet. Susanne Wagner drømmer om en ekstra dag i ugen, for der er altid en opgave at gå til med så meget liv på matriklen. Af samme grund er det ikke mange ture ud af huset, hun kommer på. Dem lader hun sin ægtefælle tage sig af. At opdrætte hunde og heste er noget nær en hel videnskab.

- Alle hunde skal røres i løbet af en dag, de skal have nærvær og samvær med sin familie hver dag, fortæller Susanne Wagner.

Vi har fået Jack Russell Terrier hvalpe den 29-09-2017, 4 piger & 3 drenge.

Der er 3 piger og 2 drenge ledige, hvis du/i kunne være interesseret i en hvalp kontakt mig venligst. Se mere under menu, Kuld D.

4 piger & 3 drenge
4 piger & 3 drenge
4 piger & 3 drenge
4 piger & 3 drenge

Vi har hvalpe der er født den 18-05-2017, der er to drenge ledige, Hill Top Chasanova & Chameur.

Mor: Ballyhoo Jacks Coco Chanel & Far: AKCCH All Jacks Wind'N Wood (West)

Ballyhoo Jack's I'm Your Hero

Far: Russelville's Thunderjack Twister (Twister)
Mor: House Of Jacks Danish Deluxe (Hjørdis)

Den 15-04-2017 har vi købt en lille ny hanhund ved Kennel Ballyhoo Jack´s